ΠΡΟΕΚΦΩΝΗΣΗ

Ετσι ειναι κορασίδες κ κύριοι!!!στα 27 σου το μόνο που σε απασχολεί,ειναι η δουλειά σου,οι φίλοι σου κ το που θα φας τα λεφτά σου…

Στα 28 σου, ξαφνικά βρίσκεσαι με άντρα…και παιδί!!Στα 31 σου ωστόσο-ναι ναι το ξέρω, φαίνομαι αρκετά πιο νέα-ούσα πλέον #mana δυο τέκνων και έχοντας βιώσει τις καλές-last year- αλλά και τις κακές εποχές της δικηγορίας, παραμένεις άνθρωπος με ανησυχίες!

Κυρίως αγχώνεσαι και προβληματίζεσαι για την σημερινή κατάσταση της χώρας-το γνωστό “σε τι κόσμο έφερα τα παιδιά μου”-, την κατακόρυφη πτώση της δουλειάς σου αλλα και το πως μπορεις με τον τροπο σου να κάνεις την καθημερινότητα την δικιά σου και των γύρω σου, λιγο πιο…χρωματιστή!

Εκεί έρχεται η manalawyer! Ενα blog, ημερολόγιο, ισως και μαγκαζίνο για το τι μπορεί να κάνει μια #mana στο δημοκρατικό Ηράκλειο με το τέκνο της αλλά και άνευ!Οκ, κάποιες φορές θα υπάρχουν συγκεκριμένες προτιμήσεις αλλά… Στον έρωτα και στον πόλεμο ολα επιτρέπονται!

Στα ποστ λοιπόν,τα δικά μου κ των γκεστ-φίλων θα βρείτε:
Μια #mana η οποία -για να μην μιλάει μόνη της-θα γράφει τις σκέψεις της γύρω απο το θέμα παιδί,αλλα και γνώμες για παιχνίδια, δρώμενα, ενδιαφέρουσες δραστηριότητες  κυρίως στο Ηράκλειο Κρήτης!

Μια #lawyer η οποία (μην σας πιάσει πανικός,δεν θα αρχίσω τα νομικά-ανάλατα) ακόμα και αν ειναι ολ ινκλουσιβ μάνα, δεν μπορεί να απαρνηθεί την προηγούμενη δραστήρια ζωή της,οποτε οταν κ οποτε μπορεί-δηλαδή σπάνια-θα σας λέει την γνώμη της για μέρη που επισκέφθηκε με ή χωρίς την φαμίλια και γενικά θα σχολιάζει πράγματα που της έκαναν εντύπωση!

Θα έχουμε “true stories”, αποδράσεις και μια “μήνυση στην κρίση” με “μηνυτές” νέους ανθρώπους με μεράκι και νέες ιδέες, που ρίσκαραν και τα κατάφεραν!

Η συνέχεια πολυ πολυ σύντομα…!

Advertisements

3 thoughts on “ΠΡΟΕΚΦΩΝΗΣΗ

  1. Pingback: Όσα μου έμαθε το 2016 και δεν θέλω να ξεχάσω το 2017 | manalawyer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s